BC Grape Hardiness for Late March

Posted Apr 30th, 2020 in Cold Hardiness and Climate Change

BC Grape Hardiness for Late March

Research Update from Summerland Research & Development Center Wine Grape Research. Agriculture & Agri-Food Canada. March 2020

Grape Hardiness for Late March - BC

Attached, from Carl Bogdanoff, is the Winter Grape Bud Hardiness results for late March. The hardiness levels were determined as average lethal temperature exotherms (LTE) measured on buds of several varieties by region collected on March 25th and 26th in the Okanagan Valley. 

This is the final Bud Hardiness Report of the 2019-2020 winter season. 

Click here to read full report

De notre équipe

  • La certification du RCCV contribuera à long terme au développement du secteur vitivinicole canadien vers les plus hauts standards en garantissant que des plants de vigne de la meilleure qualité et exempt de maladies soient disponibles pour l’industrie du raisin à cuve.
    Hans Buchler, président
Questions? Contactez-nous. 

Contactez le RCCV pour en apprendre davantage sur comment devenir certifié ou encore sur nos projets de recherche.

Contact

Abonnez-vous à notre newsletter électronique 

Nous ne surchargerons pas votre boîte de réception ! Vous devez vous attendre à une mise à jour CGCN-RCCV tous les deux mois.