Optimiser la qualité des vins Canadiens

CGCN Resources
Tannin Alert - Project Update

Tannin Alert - Project Update

Posted Apr 29th, 2020

Tannin Alert - project update from Activity 12, April 2020

En savoir plus

Tannin Alert - Project Update

Tannin Alert - Project Update

Posted Apr 29th, 2020

Tannin Alert - project update from Activity 12, April 2020

En savoir plus

Improving sparkling and still red wine quality - Presentation

Improving sparkling and still red wine quality - Presentation

Posted Mar 12th, 2020

Improving sparkling and red wine quality presentation from Activity 14, July 2019

En savoir plus

Fizz Club, December 2019

Fizz Club, December 2019

Posted Nov 22nd, 2019

Sparkling winemakers across Canada are invited to join the Fizz Club Network!

En savoir plus

Improving wine quality through yeasts - Project Update

Improving wine quality through yeasts - Project Update

Posted Aug 29th, 2019

Wine Quality and yeasts project update from Activity 13, March 2019

En savoir plus

Detection and consumer rejection thresholds of honey-off flavour in sparkling wine

Detection and consumer rejection thresholds of honey-off flavour in sparkling wine

Posted Aug 26th, 2019

Poster presented at the Australian Wine Industry Technical Conference (AWITC)

En savoir plus

De notre équipe

  • La certification du RCCV contribuera à long terme au développement du secteur vitivinicole canadien vers les plus hauts standards en garantissant que des plants de vigne de la meilleure qualité et exempt de maladies soient disponibles pour l’industrie du raisin à cuve.
    Hans Buchler, président
Questions? Contactez-nous. 

Contactez le RCCV pour en apprendre davantage sur comment devenir certifié ou encore sur nos projets de recherche.

Contact

Inscription par courrier électronique

Restez à jour avec tout ce qui concerne CGCN-RCCV! Nous ne surchargerons pas votre boîte de réception. Vous devez vous attendre à une mise à jour de la newsletter tous les deux mois.