Tannin Alert - Project Update

Posted Apr 29th, 2020 in Canadian Wine Quality

Tannin Alert - Project Update

Research Update from Activity 12, April 2020

Tannin Alert: Improving Canadian Red Wine Quality and Consumer Acceptance through Winemaking Techniques by Grape Variety and Tannin Level


Below is an abstract prepared by Charlene Marcotte, Dr. Debbie Inglis, and Dr. Belinda Kemp on the "Optimization of colour and mouthfeel by tannin and enzyme addition in Pinot Noir wine made in Ontario."

De notre équipe

  • The CGCN is trying to mitigate the virus issue at an early stage through a national organization. Our goal is healthy vineyards, and a competitive wine industry in Canada.
    CGCN-RCCV
Questions? Contactez-nous. 

Contactez le RCCV pour en apprendre davantage sur comment devenir certifié ou encore sur nos projets de recherche.

Contact

Inscription par courrier électronique

Restez à jour avec tout ce qui concerne CGCN-RCCV! Nous ne surchargerons pas votre boîte de réception. Vous devez vous attendre à une mise à jour de la newsletter tous les deux mois.